AGRIVA Konyhai Kuka, Szekrény szemetes Kuka Lóg Kuka Hordó Tároló Konténer Szemetet tárolóban a Konyha (Szín : Rózsaszín)
  • Megújítva

AGRIVA Konyhai Kuka, Szekrény szemetes Kuka Lóg Kuka Hordó Tároló Konténer Szemetet tárolóban a Konyha (Szín : Rózsaszín)

HUF 4428.00

Készleten
Rendeléséhez elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Jól illeszkedik a fürdőszobában, vagy bárhol a hely korlátozott. ❤A forma egyszerű, színe elegáns. ❤Lóg design helyet takarít meg, használata egyszerű. ❤Is elhelyezni az asztalon tárolja, kis tárgyak, hogy az asztalon rendet. ❤Kiváló minőségű PP anyag, erős, tartós; kerek; nem foglal helyet, nem is elhelyezni az asztalon közvetlenül.Jól illeszkedik a fürdőszobában, vagy bárhol a hely korlátozott. ❤A forma egyszerű, színe elegáns. ❤Lóg design helyet takarít meg, használata egyszerű. ❤Is elhelyezni az asztalon tárolja, kis tárgyak, hogy az asztalon rendet. ❤Kiváló minőségű PP anyag, erős, tartós; kerek; nem foglal helyet, nem is elhelyezni az asztalon közvetlenül.Anyag : plastic Quantity : 1pcs Dimensions : 21 cm x 17,8 cm x 9cm/8.27" x 7.01" x 3.54".