Ajakfeltöltő Készülék Szilikon Ajak Szivattyú Ajka Készülék Ajkak Plumper Eszköz Ajak Szivattyú Ecsettel[rózsaszín]
  • Megújítva

Ajakfeltöltő Készülék Szilikon Ajak Szivattyú Ajka Készülék Ajkak Plumper Eszköz Ajak Szivattyú Ecsettel[rózsaszín]

HUF 0.33

Készleten
Rendeléséhez elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Fokozza Ajak Megjelenés : Segít fejleszteni vastagabb ajkak, javítja ajak vonalak, amely illeszkedik a legtöbb ember ajkán.Ecsettel : Szilikon ecset, tiszta masszázs a bőr, hogy a bőre szép, tisztítás.Szépség Ajkak : Segít, hogy javítsa ajak formája, amely alkalmas a nem ajak kontúr, kanos ajak, vékony ajkát.Puha Szilikon : kiváló minőségű szilikon, lágy, colorfast, nem mérgező, környezetbarát.Hordozható Méret : Könnyű súly, kompakt méret, hogy lehet elvégezni, hogy használja bármikor, bárhol.Hogyan kell Használni : Specifikáció : Elem Típus : ajakfeltöltő Eszköz, Anyag : Szilikon Hatékonyság : a Szépség ajkak, tisztítás, masszázs.Előnyei : Segít az ajkad lesz teljes, szexi, csinos, imádnivaló.Ajak Használat : 1. Tiszta, az ajka enyhén szappanos vízzel, majd hidratáld a bőrödet a szája köré egy hidratáló. 2. Helyezze a fejét, az ajkát szivattyú az ajak területén.Tartsa óvatosan.Hagyd, hogy a száját pihenni a lip szivattyú.Tömöríti a szivattyú ki a levegő, majd elengedi azt. 3. Béna a szája, meg kell érezni egy kis húzza, majd tovább szopni, amíg szívó letelepedett, valamint az ajak szivattyú fenntartja a szívást.Kezdjük 15-30 percet.Nem szívó nehéz, vagy hosszú ideig, különben okozhat fájdalmat. 4. Ha elveszíti szívó, ismételje meg a lépéseket 2-3. Az idő nem haladja meg a 3-5 perc.Ha a szívó erő nem elég erős a ajakfeltöltő készülék leesik, ismételje meg, amíg el nem éri ajakfeltöltő hatása.A csomag Lista : 1 x ajakfeltöltő Device1 x Utasítást.

Item Type:
Lip Plumper Device
Material:
Silicone
Efficacy:
Beauty lips, cleaning, massage.
Advantages:
Helps your lips become full, sexy, cute and adorable.
Lip Usage:
 
1. Clean your lips with mild soap and water, then moisturize around your mouth with a moisturizer.  :
2. Place the head of the lip pump on the lip area.  Hold it gently.  Let your lips relax into the lip pump.  Compresses the pump to expel the air and releases it.  :
3. Suck your lips, you should feel a slight pull and continue to suck until suction is established and the lip pump maintains the suction.  Start with 15‑30 second. Do not suction hard or for a long time, otherwise it will cause pain.:
4. If lose suction, repeat steps 2 and 3.  The time should not exceed 3‑5 minutes.  If the suction strength isn't strong enough and the lip plumper device falls off, repeat until you achieve lip plumper effect.  :
Package List:
1 x Lip Plumper Device1 x Instruction: