BinkeGG Magas Osztályú Fa Zene Doboz 23 30 50 Megjegyzés Sankyo Zenei Mozgalom (Kék Duna/Meghívás A bálba, 50 Megjegyzés)
  • Megújítva

BinkeGG Magas Osztályú Fa Zene Doboz 23 30 50 Megjegyzés Sankyo Zenei Mozgalom (Kék Duna/Meghívás A bálba, 50 Megjegyzés)

HUF 2.33

Készleten
Rendeléséhez elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Magas osztály intarziás fa szél fel zenedoboz két ékszer doboz mindkét oldalán.50 Megjegyzés Sankyo Orpheus-sorozat arany zenei mozgalom, a második híres márka a világon.Játék körülbelül 6 perc után felszámolási teljes kört át a kulcsot.Van egy stop kapcsoló eszköz az ön számára, akkor hagyja abba a zenét, bármikor.Van egy üveg fedelét védelme a zenei mozgalom.Gondosan csiszolt, Szép görbe.Vannak matel fogaskerekek a henger zenei mozgalom. (1) Ez a zene doboz készült high class intarziás fa, két ékszer doboz neked mindkét oldalán a zenedoboz.Emellett van egy üveg fedelét védelme a zenei mozgalom. (2) a szél 50 megjegyzés zenei mozgalom, az ORPHEUS-sorozat, ez által Sankyo Japánban arany színű, aranyozott, a második híres zenei mozgalom szállító a világon. (3) A music box gondosan csiszolt, szép görbe.Vannak matel fogaskerekek a henger zenei mozgalom. (4) dolgozik majd 6 perc után felszámolási teljes kört át a kulcsot.Is, akkor hagyja abba a zenét a kapcsoló eszköz bármikor. (5) A nettó tömeg, a music box szól 2.50 Kg (5.51 lb). (6) Kérjük, válassza ki a kívánt jegyzetet, majd a dallam a lehetőség.Zene Doboz Méret : Hossz 31.00 cm (12.20-as) Szélessége 17.50 cm (6.89 a) Magasság 9.50 cm (3.74-ban).