Comb Mester, Láb Bilincs Tréner, Comb Trimmer Fejt, Comb, Csípő Edző medencefenék Izom Gyakorlat Gyönyörű Lábak Többfunkciós
  • Megújítva

Comb Mester, Láb Bilincs Tréner, Comb Trimmer Fejt, Comb, Csípő Edző medencefenék Izom Gyakorlat Gyönyörű Lábak Többfunkciós

HUF 1.33

Készleten
Rendeléséhez elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Szépség Lába】Használja ezt a comb, csípő tréner 30 perc, minden nap, hozzon létre gyönyörű lábak, búcsút láb izmait. 【Lábát Karcsúsító】hosszú távú használat Után, comb, csípő fejt fogót is karcsú lábait, s elveszítik comb tömeg. 【Többfunkciós】Könnyen használható, alkalmas a különböző mozgásokat, mint például a comb, a karok, mellkas, hát, far. 【Megfelelő Emberek】Hip képzés illeszkedik a nők, akik mozgásszegény, az anyák szülés utáni aggódnak a laposság a fenék. 【Tartós】Háromszög alakú struktúra kialakítása teszi comb fejt bilincs van egy jó rugalmasság, erős tartás.Specifikáció : Elem Típus : Láb Oktató Anyag : ABS, TPR Funkció : Karcsúsító test, karok, lábak, fenék, Hogyan kell Használni : 1. Emelje fel a tréner a fejed fölé, majd nyomja meg a tréner a kezét. 2. Tartsa a tréner a mellkasára, majd nyomja meg a kezét. 3. Helyezze a tréner között a nyakát, guggoljon le, hogy nyomja meg a tréner. 4. Helyezze a tréner az alsó vissza, majd nyomja meg a vissza a karokat. 5. Feküdj a hátadra, a jóga szőnyeg, a hely, a tréner a térdére, majd nyomja meg a tréner a lábad. 6. Emelje fel a lábát a padlón, miközben a has feszült, majd nyomja a lábad ellen a tréner. 7. Feküdj az oldaladra a jóga szőnyeg a karok támogató a felső testet.Helyezze a tréner a térdére, majd nyomja meg a tréner a lábait. 8. Ülj a jóga szőnyeg, támogassa a felső testet a kezét, a hely, a tréner a térdére, majd nyomja meg az edző a lábait. 9. Emelje fel a lábát a padlón támogatja a kezünket a has feszült.Nyomja meg a tréner a lábait. 10. Fix a tréner a láb hosszan az edző mindkét kezével, hogy segítse a hasi crunch.A csomag Lista : 1 x Lábát a Tréner.

Item Type:
Leg Trainer
Material:
ABS, TPR
Function:
Slimming body, arms, legs, buttock
How to Use:
1. Lift the trainer over your head and push the trainer with your hands.:
2. Hold the trainer to your chest and press with your hands.:
3. Place the trainer between the neck and squat down to press the trainer.:
4. Place the trainer on the lower back and press it in reverse with your arms.:
5. Lie on your back on the yoga mat, place the trainer between your knees and press the trainer with your feet.:
6. Lift your feet off the floor, keeping your abdomen tense and push your legs against the trainer.:
7. Lie on your side on the yoga mat with your arms supporting your upper body. Place the trainer between your knees and press the trainer with your legs.:
8. Sit on a yoga mat, support your upper body with your hands, place the trainer between your knees, and press the trainer with your legs.:
9. Lift your feet off the floor and support your hands to keep your abdomen tense. Press the trainer with your legs.:
10. Fix the trainer on the foot and hold the trainer with both hands to assist with the abdominal crunch.:
Package List:
1 x Leg Trainer :