Everest Klasszikus Hátizsák, Candy Pink, Méret
  • Megújítva

Everest Klasszikus Hátizsák, Candy Pink, Méret

HUF 1200.60

Készleten
Rendeléséhez elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Méretek 13" x 6.5" x 16.5" (Hxszxm).Tágas fő rekesz dupla cipzár bezárása.Könnyű hozzáférés elülső zseb, rejtett cipzár bezárása.Kényelmes párnázott s-görbe pántok. 13.0x6.5x16.5. Méretek 13" x 6.5" x 16.5" (Hxszxm).Tágas fő rekesz dupla cipzár bezárása.Könnyű hozzáférés elülső zseb, rejtett cipzár bezárása.Kényelmes párnázott s-görbe pántok. 13.0x6.5x16.5. Az aláírás klasszikus hátizsák, nagy fő rekesz, valamint elülső cipzáras zseb.Készült tartós 600 D Poliészter, ez az ideális táska a mindennapi használatra.
MINŐSÉGI Magas minőségű poliészter, szakmailag szőtt varrat ajánlat, hosszú távú használat.MÉRETEK 13" x 6.5" x 16.5" (Hxszxm) KAPACITÁS 1340 cu-ban / 22 L SÚLY 1 kg / 0,5 kg
Rólunk
Az élet egy utazás, a csúcs a legmagasabb hegy - Ez volt a cél, a látása 1982 óta létrehozása funkcionális, elegáns táskák a mindennapi kalandok.Úgy gondoljuk, táskák kiterjesztése a végrehajtó szervezetek a sok lényeges elem, hogy szükségünk van a nap folyamán.Aztán elvitték, hogy folytassuk utunkat a csúcsra, mint a neve is sugallja, már gondosan megtervezett elemek funkció időtlen sziluettek, valamint modern, külön miközben jól tekintettel a részletekre, minőség.Rajz után több mint 30 év tapasztalat, mi továbbra is kézműves inspiráló, innovatív, táskák, hogy része legyen az élet útja.
.