Újrafelhasználható Felnőtt Pelenka,Mosható Idős Inkontinencia Ellátás Védelem Pelenkák Fehérnemű,Jó a Víz Felszívódását
  • Megújítva

Újrafelhasználható Felnőtt Pelenka,Mosható Idős Inkontinencia Ellátás Védelem Pelenkák Fehérnemű,Jó a Víz Felszívódását

HUF 7785.00

Készleten
Rendeléséhez elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Jó a Víz Felszívódását】 : Miután vizelés, vizelet, gyorsan felszívódik a (középső réteg) változó pad át a bélés, a szövet érinti a felnőtt bőr csak enyhén nedves érzés. 【Jó Légáteresztő】 : Vízálló, légáteresztő film, több lélegző, hosszú távú használata nélkül pelenka kiütés, kényelmesebb használni, újrahasználható, nincs oldalon szivárgás. 【Tartós】 : A külső réteg egy összetett, rugalmas vízhatlan TPU film, magas rugalmasság, valamint szakítószilárdság, jó rugalmasság, meg lehet mosni a sokszor anélkül, deformáció, vagy a kárt. 【Nyitó Design】 : A hátsó derék, a pelenkát meg lehet nyitni, de a pelenka lehet elhelyezni, a pelenka nedvszívó lehet kivenni, majd mossuk meg sugárzott külön-külön a pelenka. 【】 Szolgáltatások : Puha láb design, további gumi hátul, kényelmes fit, magas derék három mellű csattal állítható a mérete, újrahasznosítható, gazdaságos, környezetbarát.Szolgáltatás : 1. Jó a Víz Felszívódása Után vizelés, vizelet, gyorsan felszívódik a (középső réteg) változó pad át a bélés, a szövet érinti a felnőtt bőr csak enyhén nedves érzés. 2. Jó Légáteresztő : Vízálló, légáteresztő film, több lélegző, hosszú távú használata nélkül pelenka kiütés, kényelmesebb használni, újrahasználható, nincs oldalon szivárgás. 3. Nyitó Design : A hátsó derék, a pelenkát meg lehet nyitni, de a pelenka lehet elhelyezni, a pelenka nedvszívó lehet kivenni, majd mossuk meg sugárzott külön-külön a pelenka.Specifikáció : Elem Típus : Szövet Felnőtt Pelenka Anyag : ruha Pelenka : Nincs Pelenka (Kérjük, vásárolja meg a Megfelelő Pelenka Használata Együtt) Vonatkozó Derék Kerülete : Kb. 35-125cm / 13.8-49.2 a (belül 180 Kg) Vonatkozó Emberek : az Idősek, a Fogyatékkal élők, a Terhes Nők, valamint Más Felnőttek Kellemetlen Mobilitás.Megjegyzés : Pelenka : Nincs pelenka (kérjük, vásárolja meg a megfelelő pelenka használata együtt) 1. Pelenkát használnak, hogy a fix nanométeres vizelet párna vagy a papír pelenka.Nincs víz felszívódását funkciót, de csak a vízhatlan funkció.Ki kell használni a víz felszívódását tartozékok. 2. A végén a pelenka, vagy pelenkát kell helyezni a bélés szövet, nem pedig kitéve, így könnyebb játszani a funkció a bélés szövet, hogy gyorsan behatoljon vizelet, száraz marad. 3. A pelenka lába nyúlik öv közel kell lennie a felhasználó lábát, ellenkező esetben a felhasználónak adja át, vagy a mozgás, amelynek hatására a vizelet szivárgás oldalra, majd a nedves ruhát, vagy ágyneműt. 4. Módosítani kell a változó pad, vagy pelenka idő, a változás intervallum érdemes a víz felszívódását a tartozékot, majd a vizelet mennyiségét a felhasználó.

Item Type:
Cloth Adult Diapers
Material:
Cloth
Diapers:
No Diapers (Please Purchase Matching Diapers to Use Together)
Applicable Waist Circumference:
Approx. 35-125cm / 13.8-49.2in (within 180Kg)
Applicable People:
For the Elderly, the Disabled, Pregnant Women and Other Adults with Inconvenient Mobility.
Note:
Diapers:
No diapers (please purchase matching diapers to use together)
1. Diapers are used to fix nanometer urine pads or paper diapers. They have no water absorption function but only waterproof function. They need to be used with water absorption accessories.:
2. The back end of the diaper or diaper should be placed in the lining cloth and not exposed, so that it is easier to play the function of the lining cloth to quickly penetrate urine and keep it dry.:
3. The diaper leg stretch belt must be close to the user's leg, otherwise the user will turn over or move, which will cause urine leakage sideways and wet the clothes or bed sheets.:
4. It is necessary to change the changing pad or diaper in time, and the change interval should consider the water absorption of the accessory and the urine volume of the user.: